Rechtshulp nodig? Bel ons advocatenkantoor in Eindhoven!

Bel ons 085-4011595

Advocatenkantoor EindhovenEen conflict of geschil is vanzelfsprekend erg vervelend, zeker omdat het vaak lastig is om samen met de andere betrokken partijen tot een passende oplossing te komen. Om een conflict toch tot een goed einde te brengen kunt u de hulp inschakelen van een mediator of een advocaat van ons advocatenkantoor in Eindhoven. Een mediator is vaak laagdrempeliger dan een advocaat en dient als een onafhankelijke bemiddelaar in conflicten. Samen met de betrokken partijen zal een mediator proberen een middenweg te vinden, die voor alle partijen aanvaardbaar is. Wanneer u liever rechtshulp heeft, is de keuze voor een advocaat beter. Wij zullen u hier altijd in adviseren, voorafgaand aan de hulp die we u bieden.

Conflicten oplossen via ons advocatenkantoor in Eindhoven

Er kunnen conflicten en geschillen ontstaan op tal van verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een geschil omtrent een echtscheiding, conflicten op het ondernemingsgebied of letselschade door het toedoen van anderen. In al deze voorbeelden draait het vaak niet alleen om de feitelijke gebeurtenissen, maar ook om emoties. Om met een neutrale blik naar een dergelijk conflict te kijken, biedt een advocaat u hulp. Een advocaat van ons advocatenkantoor in Eindhoven zal altijd proberen een dagvaarding te vermijden. Een dagvaarding kost u vaak veel tijd en geld, terwijl een schikking vaak volstaat.

Bij een schikking probeert de advocaat een middenweg te vinden, die voor beide partijen aanvaardbaar is. Vaak gaat het in dit geval om een vergoeding voor de gemaakte kosten en eventueel een extra schadevergoeding. Om een goede kans op succes te hebben, is het belangrijk om tijdig de hulp van een advocaat in te schakelen.

Rechtshulp in een rechtszaak

Mocht een schikking niet geaccepteerd worden door een wederpartij of mocht u al een dagvaarding gekregen hebben, dan bieden wij u rechtshulp in de rechtszaak zelf. Hierbij zal een advocaat vanzelfsprekend proberen uw straf zo laag mogelijk te houden.