De professionele echtscheidingsadvocaat in Eindhoven

Bel ons 085-4011595

Echtscheidingsadvocaat in Eindhoven

Een scheiding is vanzelfsprekend altijd een lastige situatie, zeker omdat u hier in het verleden nooit op had gerekend. Omdat het door de emoties die bij een dergelijke situatie komen kijken vaak lastig is om goede afspraken te maken met uw partner kan hulp van de echtscheidingsadvocaat in Eindhoven welkom zijn. Dit is bijvoorbeeld ook het geval als uw partner bepaalde voorwerpen als een auto of televisie claimt, terwijl deze aan u toebehoren.

Krijg hulp van een echtscheidingsadvocaat in Eindhoven bij een scheiding

Een echtscheidingsadvocaat behartigt uw belangen om zo een passende middenweg te vinden die aansluit bij uw wensen en ook voor uw partner aanvaardbaar is. Doel van de echtscheidingsadvocaat in Eindhoven is in eerste instantie het vermijden van een dagvaarding. Een dagvaarding kost namelijk onnodig veel tijd en geld voor beide partijen!

Rol van een kind bij een echtscheiding

Helemaal moeilijk kan het worden als er ook een kind bij een echtscheiding betrokken is. Het maken van duidelijke afspraken over het verzorgen van een kind is hierbij essentieel. Niet alleen hebben beide partijen in dit geval bepaalde rechten, ook het kind heeft rechten. Om te helpen bij het vinden van een passende oplossing in deze situaties, staat een echtscheidingsadvocaat in Eindhoven en omgeving u graag bij. Zo wordt een echtscheiding niet erger dan het al is.

Hulp van een mediator in Eindhoven

Niet in alle situaties is het noodzakelijk om de hulp van een advocaat in te schakelen. In sommige gevallen kan ook een mediator helpen bij het oplossen van problemen rond een echtscheiding. Een mediator helpt u bij het bemiddelen en dient als een onafhankelijke partij in de onderhandelingen. De mediator in Eindhoven zal hierdoor nooit een kant kiezen, maar kan wel alle betrokken partijen een duwtje in de goede richting geven. Mediation is vaak laagdrempeliger dan een rechtszaak waardoor dit soms wenselijker kan zijn.