Uw letselschade advocaat in Eindhoven

Bel ons 085-4011595

Letselschade advocaat Eindhoven

Het kan voorkomen dat u onverwachts een ongeluk krijgt waarbij u door het toedoen van anderen letselschade oploopt. In dergelijke situaties wilt u niet alleen zo snel mogelijk herstellen, ook wilt u wellicht een deel van de kosten vergoed hebben. Vaak is het echter niet helemaal duidelijk wie schuldig is en dus op zou moeten draaien voor de gemaakte kosten. Neem bijvoorbeeld het voorbeeld waarbij u via een zebrapad de weg oversteekt en daarbij wordt aangereden door een voorbijkomende auto. U heeft beide niet opgelet, maar omdat u over een zebrapad loopt vindt u dat u niets te verwijten valt. Om in dit geval tot een passende oplossing te komen, kan de hulp van de letselschade advocaat in Eindhoven wenselijk zijn.

Hulp van de letselschade advocaat in Eindhoven

In veel gevallen zal een letselschadeadvocaat in Eindhoven proberen een schikking te treffen met de wederpartij, die betrokken is geweest bij het ongeluk. Een schikking wil zeggen dat de wederpartij u een financiële vergoeding geeft, zodat u (een deel van) de kosten van het verhelpen van de letselschade vergoed heeft gekregen. In sommige gevallen, waarbij u bijvoorbeeld lange tijd uit de roulatie bent, kan ook een schadevergoeding onderdeel uitmaken van de schikking van een letselschadeadvocaat. U kunt immers lange tijd niet werken en heeft daardoor minder inkomen in deze periode, door het toedoen van anderen.

Bijstand en schikking

Mocht het treffen van een schikking niet haalbaar blijken te zijn, dan zal een letselschadeadvocaat u vanzelfsprekend bijstaan tijdens een rechtszaak zelf. In een rechtszaak zal opnieuw geprobeerd worden om een zo groot mogelijke vergoeding te krijgen voor de letselschade die u opgelopen heeft bij het ongeluk. Om de kans op een succesvolle afloop van een dergelijke situatie te vergroten, is het raadzaam om de hulp van een advocaat in Eindhoven zo snel mogelijk na het ongeluk in te schakelen.