Uw vertrouwde ondernemingsrecht advocaat in Eindhoven

Bel ons 085-4011595

Ondernemingsrecht in Eindhoven

Onder het ondernemingsrecht van Nederland vallen vrijwel alle aspecten van een organisatie met een winstoogmerk: bedrijven. Voor organisaties als een vrijwilligersorganisatie of een stichting geldt het ondernemingsrecht niet, omdat zij geen direct winstoogmerk hebben. Het ondernemingsrecht is dermate uitgebreid en ingewikkeld dat u wellicht de hulp wenst van een ervaren jurist of ondernemingsrecht advocaat in Eindhoven. Deze vindt u bij ons advocatenkantoor in Eindhoven!

Hulp bij zakelijke conflicten? De ondernemingsrecht advocaat in Eindhoven helpt u!

Een team van professionals staat voor u klaar om hulp te bieden. Niet alleen kunnen wij u helpen bij het oplossen van zakelijke conflicten met uw klanten of leveranciers, ook geven we u graag advies over bijvoorbeeld bepaalde rechtsvormen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een besloten vennootschap en een vennootschap onder firma? Wij vertellen u het graag!

Zakelijke conflicten oplossen met een ondernemingsrechtadvocaat

Wanneer een leverancier producten niet op tijd bij u weet aan te leveren, of wanneer een leverancier zich niet aan afspraken houdt, kan dit van invloed zijn op uw onderneming. Enerzijds kunt u uw eigen klanten niet langer voorzien van producten, anderzijds kunnen bepaalde bedrijfsprocessen vertraagd raken door het toedoen van anderen. In deze gevallen is het niet altijd makkelijk om een passende oplossing te vinden omdat beide betrokken partijen hun eigen belangen voorop zullen stellen.

Om dergelijke situaties te voorkomen is het sterk aan te bevelen om te zorgen voor goede en sluitende contracten, waar uw leverancier of producent niet onderuit kan komen. Andersom wilt u ook dat klanten uw producten afnemen, als dit vooraf is afgesproken. Onze ondernemingsrecht advocaat in Eindhoven kan u helpen bij het opstellen van dergelijke contracten om geschillen in de toekomst te voorkomen.

Mocht het toch tot een geschil komen dan probeert een ondernemingsrecht advocaat in Eindhoven voor u tot een schikking te komen met de wederpartij. Dit kan bijvoorbeeld een financiële vergoeding zijn voor te laat geleverde producten of de schade die u door het toedoen van een leverancier heeft opgelopen. Vaak gaat het in dit geval om een financiële schade, denk aan misgelopen klanten bijvoorbeeld. Onze advocaat helpt u graag!