De strafrechtadvocaat in Eindhoven biedt u professionele bijstand

Bel ons 085-4011595

Strafrecht advocaat Eindhoven

Wanneer u betrokken bent geraakt bij een strafrechtelijk proces, bijvoorbeeld doordat u een overtreding heeft gemaakt en hierbij bent aangehouden door een agent, kunt u de hulp van de strafrechtadvocaat in Eindhoven wellicht goed gebruiken. Het strafrecht van Nederland geeft aan wat er wel en niet mag in Nederland en welke straf u voor bepaalde handelingen kunt krijgen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld het verstoren van de openbare orde, maar ook om zakelijke conflicten met leveranciers of producenten, enzovoorts. In veel van deze gevallen zal een wederpartij u voor de rechtbank dagen, of wilt u wellicht zelf iemand voor het gerecht hebben. Een dagvaarding kost echter veel tijd en vaak ook geld, waardoor het wenselijker is om een schikking te treffen met een betrokken partij. Een strafrechtadvocaat in Eindhoven kan u hierbij helpen!

Dagvaarding voorkomen met de strafrechtadvocaat in Eindhoven

Wanneer u snel na het overtreden van het Nederlandse strafrecht een advocaat inschakelt is de kans op het voorkomen van een dagvaarding logischerwijs het grootst. Des te langer u hiermee wacht, des te ongeduldiger een wederpartij kan worden en dus des te groter de kans wordt dat deze naar een rechtbank zal gaan voor gerechtelijke hulp. Wij bieden u een strafrechtadvocaat die samen met u probeert om een schikking te treffen met uw wederpartij. Bij een schikking wordt gekeken of het mogelijk is om met een financiële vergoeding een dagvaarding te voorkomen.

Rechtszaak en bijstand

Mocht het al te laat zijn om een dagvaarding te voorkomen, dan kan de advocaat in Eindhoven u bijstaan tijdens de rechtszaak. Dit is bijvoorbeeld het geval als u door de Nederlandse Staat voor het gerecht gedaagd wordt door een overtreding waarbij u bent opgepakt door een politieagent. In dit geval is het treffen van een schikking vrijwel nooit mogelijk.