De vakkundige arbeidsrecht advocaat in Eindhoven

Bel ons 085-4011595

Arbeidsrecht advocaat in Eindhoven

Hoewel u een conflict met uw werkgever zo goed mogelijk zal willen voorkomen kan het altijd voorkomen dat er een geschil ontstaat. In dergelijke situaties is het vaak lastig om samen met uw werkgever tot een passende oplossing te komen. Andersom geldt vanzelfsprekend ook dat u als werkgever hulp wilt hebben bij het oplossen van een conflict met een werknemer. Het kan in deze situaties bijvoorbeeld gaan over een ontslag, over een loonsverlaging, enzovoorts. In veel gevallen zal een werknemer zich proberen te verweren tegen een dergelijke beslissing, terwijl een werkgever zo snel mogelijk van een werknemer af wil wegens bijvoorbeeld bedrijfseconomische redenen. De arbeidsrecht advocaat in Eindhoven biedt uitkomst.

Een conflict met uw werkgever? Onze arbeidsrecht advocaat in Eindhoven helpt graag!

Bij ons advocatenkantoor vindt u arbeidsrecht advocaten in Eindhoven en omgeving die vakkundig te werk gaan en daarnaast een jarenlange expertise hebben in het oplossen van conflicten. Een arbeidsrecht advocaat zal altijd proberen een geschil op te lossen zonder dat hier een rechtszaak voor nodig is.

Schikking treffen met werknemer/werkgever

Om een dagvaarding te voorkomen, zal een arbeidsrecht advocaat in Eindhoven proberen een schikking te treffen met de wederpartij. In dit geval is dat uw werknemer of werkgever. Een schikking kan bijvoorbeeld in de vorm van een financiële vergoeding een oplossing vormen voor een conflict. Zo heeft een werkgever bijvoorbeeld de mogelijkheid om een werknemer voor het aflopen van zijn of haar contract te ontslaan, waarbij de werknemer een financiële vergoeding mee krijgt. Deze vergoeding zal vaak lager zijn dan het salaris wat een werknemer in de periode tot het verlopen van zijn of haar contract zou verdienen.

Andersom kan een werknemer financiële schade hebben aangericht aan een bedrijf waarbij een werkgever dit zoveel mogelijk vergoed wil hebben. Ook in dit geval kan een financiële bijdrage van de werknemer een passende oplossing vormen in een conflict.